Potrawy, podawane na ciepło charakteryzują się tym, że najlepiej smakują właśnie kiedy są ciepłe. W wypadku przyjęć na wiele osób utrzymanie takiego standardu może być trudne- kiedy jedni goście już skończą jeść, inni dopiero dostaną wychłodzoną zupę lub zimnie ziemniaki. Rozwiązaniem są ceramiczne podgrzewacze do żywności. W estetyczny i praktyczny sposób umożliwiają podanie ciepłych posiłków. Dzięki odporności na wysokie temperatury można w nich zapiekać potrawy. Ceramiczne podgrzewacze posiadają specjalny ruszt. Utrzymuje on je w odpowiedniej wysokości nad stołem, zostawiając miejsce na świeczki ogrzewające.

Zobacz również:

Jak utrzymać temperaturę w serwowanym posiłku?
Potrawy, podawane na ciepło charakteryzują się tym, że najlepiej smakują właśnie kiedy są ciepłe. W wypadku przyjęć na wiele osób utrzymanie takiego standardu może być trudne- kiedy jedni goście już skończą jeść, inni dopiero dostaną wychłodzoną zupę lub zimnie ziemniaki. Rozwiązaniem są ceram...

Kalendarz ścienny trójdzielnony
Kalendarz ścienny trójdzielny będzie bardzo chętnie wykorzystywany nadal w wielu miejscach dlatego, że w wygodny sposób pokazuje on nie tylko bieżący miesiąc, ale również podgląd poprzedniego i następnego. W przypadku wielu prac wymagane jest zorientowanie się, jeśli chodzi o daty nie tylko w aktualnym m...

Księgowość - pomoc dla przedsiębiorców
Planujesz założenie własnej działalności gospodarczej lub spółki? Świetnie, własny biznes to wolność, niezależność oraz przede wszystkim ogromna satysfakcja i duma z osiągnięć. Obawiasz się, że nie podołasz sprawom związanym z finansami oraz podatkami? W dzisiejszych czasach to nie jest żaden prob...

Solidne konfekcjonowanie produktów w stolicy
Dla rewelacyjnie zorganizowanej i odpowiednio wyposażonej firmy Buster nadrzędnym przedmiotem prowadzonej działalności jest szeroko rozumiane pakowanie produktów i ich konfekcjonowanie. Warszawa - z tego miasta do prezentowanego zakładu zgłasza się największa liczba klientów, zainteresowanych przeprowadzanymi...

Opakowania do pieczywa używane w piekarniach
W praktycznie wszystkich piekarniach używane są kolorowe i atrakcyjne wizualnie opakowania do pieczywa, które służą do pakowania pieczywa fabrycznie krojonego. Szczególnie jest to wymagane przy produkcji pieczywa tostowego, które powinno być wykrojone w równe kromki umieszczane w tosterach lub innych urządze...